klik2

Thursday, July 30, 2009

11.4

oh alhamdulillah

semuanya kena mantain kalau tak mantain alamat 2 minggu sekalilah jumpa nurse, cucuk sana cucuk sini...naik bengkak dah lengan...

so ni dah okay semuanya...berat badan ok hemoglobin pun ok...sebulan lagilah jumpa nurse....yes...seronok sangat.

itulah dia penangan bakal orang ketiga nih...


itu jek nak rekod kat sini...post yang ke 102.

3 comments:

simanis said...

hmm tu lah lengan sampai bengkak2 xmo bg taw...Dr.. nnt nak cucuk misi tu plak.. huhu :)

intan zura said...

lama dah tak jenguk blog fina
tup tup tau fina peknen
tahniah eh

anak first ke?
bile fina kawen

sori la kalau kite tertinggal train..
hiksss

love is forever said...

tulah si manis nak kena cucuk nurse tu, nurse lelaki lor...


oh intan ... ni bukan yang sulung nih, no.3 dah...cik intan bila lagik..ke dah ada dah nie...