klik2

Friday, November 20, 2009

a baby girl

DSC_0933

aku sudah pun selamat melahirkan seorang baby girl...alhamdulillah syukur sangat ke hadrat Ilahi kerana dianugerahkan pemberian terindah pengikat kasih sayang kami sekeluarga... y lah yang paling seronok sangat.

sekarang sudah hari ke 6 bersama dengan IMAN NURSURFINA... seronok sangat hingga tak terkata..banyaklagiyang aku nak type kat sini tapi memandangkan aku tak berapa sihat lagi so ini jek yang dapat aku up date...

lahir normal 15 november 2009, berat 3.25 kg,tinggi 52...

3 comments:

crockfina said...

Tahniah...dah dapat bb girl....

love is forever said...

terima kasih..haha

sukiminna said...

alhamdulillah..