klik2

Tuesday, July 23, 2013

alhamdulillah

dengan Kebesaran Allah dah doa orang tersayang sem ni lulus walaupun paras hidung, alhamdulillah.
....sekarang tengah bz utk menyelesaikan perjuangan yang belum selesai, jeles jugak bila tgk rakan2 seperjuang semasa di maktab dulu dah grad. rezeki masing2. insya Allah semoga aku dapat lalui semua ini dengan hati yang tabah dan sabar.
layankan ajerlah.
macam-macam berlaku tapi tak direkodkan di sini, alahai nampak sangat dah lama tak update blog. ada time tidur jer untuk melepaskan lelah dan tengok tv , gian tak habis tengok tv lagi hehehe

....banyak nak type banyak nak share ngan korang apa yang berlaku sebulan nih, is memang banyak , nak-nak memori gi sarawakkk best oooo tengok tempat orang, itu belum aku dapat gi oversea hehehe tentu rasa sedikit excited hahahaha

... sebelum gi sarawak, dah dapat demam tapi sebelum tu gi melaka study abg kesayangan, balik dari melaka, anak kesayang pulak demam, is tak habis dengan demam anak, aku pulak sambung demam melarat bawak ke sarawak...huhuhu sangat letih dan malas, sakit2 badan semua ada.

apa, nak ole2, is tak sempat nak beli ole2 hehehe beli untuk kenangan diri sendiri jerlah...apa nak tengok gambar .oh oh nanti2lah update balik, tam sempat nak relax minda jap sebelum memulakan assigment yang sedang berlambak nih......

chow, assalamualaikum...

1 comment:

Dadan Sujana said...

Semoga anda dan keluarga bahagi!, dan dapat berkunjung ke Bandung.
rental mobil di bandung