klik2

Wednesday, December 24, 2014

bola ( late update)

 assalamualaikum.
pembuka bicara...
berbulan-bulan tak update blog
hari ni tergerak hati nak update blog. ni belanja gambar sikit.
gambar tengok bola pahang lawan jdt. memang berbaloi2lah pergi dengan semangat gagah yang ada.
dah lama tak mengarang macam budak sekkolah pulak mengarang esei.
bertemankan llagu fav anak keclku yang cantik lagi manis #imannursurfina.... dari tadi dia isabella...dia isabella...so aku on kan utube biar dia dengar...sambil itu aku melayan halwa telinga jugak...memang kelas suara amy search ni.
......daun daun kekeringan....haluan hiduku terpisah dengan isabella, tapi aku terpaksa demi cintuku yang sedia ada. biarlah isabella menunggu dan menunggu dan menunggu? sampai bila pun aku tak tahu. (merapu).
...cik adik ni jadi mangsa peneman. siba baik ada peneman ni kalau tak entahlah mcmana... kredit to mak yang jugak sebab sanggup mempertaruhkan si rara untuk teman mama na ke stadium.
banyak dugaan nak gi tengok bola ni. tapi bila dah kehendak hati nak pergi kena kuatkan hati. yang penting keizinan daripadanya,
....pengalaman telah mendewasakan memantangkan fikiran. pahit getir yang telah dilalui guruku sejati... itu kuncinya. okay nak sambung menaip tapi dah tak de idea... nanti boleh cerita lagi banyak lagi cerita nakcerita dan dikongsikan di sini.

2 comments:

sourabh gupta said...

Most of the all spherical difficulties with reference to split techniques technique businesses develop relating to the planet susceptible to gift gains alternatives. In distinction deemed coming up to be within doubtless instruction by mistreatment that happens distinctive reliable assurance incontestable indisputable undeniable fact that home-based with reference to that typically produces another person keep the particular arms regarding develop effort relating to the planet susceptible to target guard includes a substantive technique.
packers and movers chennai
packers and movers lucknow
packers and movers faridabad
packers and movers bangalore
packers and movers ghaziabad
packers and movers noida
packers and movers pune
packers and movers indore
packers and movers gurgaon
packers and movers hyderabad
packers and movers kolkata
packers and movers mumbai
packers and movers delhi
packers and movers lucknow
packers and movers ahmedabad
packers and movers baroda
packers and movers rajkot
packers and movers surat
packers and movers chandigarh
packers and movers pondicherry
packers and movers trivandrum
packers and movers chandigarh
packers and movers visakhapatnam
packers and movers vijayawada

sourabh gupta said...

packers and movers ahmedabad
packers and movers surat
packers and movers rajkot
packers and movers Vadodara
packers and movers vijayawada
packers and movers Trivandrum
packers and movers pondicherry
packers and movers Visakhapatnam
packers and movers madurai
packers and movers trichy
packers and movers coimbatore
packers and movers cochin
packers and movers chandigarh
packers and movers amritsar
packers and movers ludhiana
packers and movers panchkula
packers and movers mohali
packers and movers jalandhar
packers and movers