klik2

Friday, October 21, 2016

24 hari




assalamualaikum

beberapa hari tak update pasal aliq..
nak bagi tahu jahitan yang kat atas dah tercabut..
manakala jahitan kat perinium masih belum tercabut lagi sebab berpintal2 dan ada tali tangsi yang mencucuk2  anu
seksa betul
nak berjalan rasa bergesel2

kenapa la tak di potong pendek sikit ,,, bila luka kecut benang tu tercacak dan bila berjalan mulalah mencucuk dinding kat situ.

24 hari dah 6 hari lagi khaliq  dah kena cucuk 30 hari. bertabahlah wahai ibu.

hari ni ayah kesayangan dah pergi kerja. so ibu tak de pembantu yang boleh menolong ibu dan teman nak pasing aliq.. kalau tak ibu ada jugak orang nak teman dan pegang aliq sekejap.

malam tadi performen aliq okay lah cuma pagi ni agak meragam sikit sebab biasanya waktu begini aliq.

mungkin angin sebab kepala khaliq selalu tak tutup agaknya. 

ibu okay jer boleh poo poo semalam ibu dah hari ni belum lagi. tapi takut jugak nak meneran alahai

hari ni jumaat , mak buat bacaan yassin dan jugak fardhu ain untuk geng penolong ketua block. hari ni turn mak yang kena handle sian mak pepagi dah bz nak buat itu ini.

okay nak berhat dulu nanti boleh sambung lagi esok lusa hehehe...

eh lupa 16 hari tu ibu ada masuk pertanding buat caption.. tak sangka leh menan rm100 ( dpt 4 pad avail siang dan 4 pad malam ) alhamdulilah rezeki baby :)




24 hari penuh dengan ragam dia.. tak mo tdo mlm ... merengek air susu tak banyak 
asyik nak minum air susu yang banyak jer bila sikit mulalah merajuk bagai.

tak sangka menang la pulak.. alhamdulilah.



1 comment:

Ibu Anita said...

Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang bapak tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno:0852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya KLIK->KLIK DISINI 4d 5d 6d