klik2

Sunday, November 20, 2016

assalam
bismillah



malam ni sambut birthday kakak mina yang ke 7.. malam ni jugak mak dan bak buat mesyuarat blok untuk hari pernikahan acu ma.

aliq waktu ni sedang tdo dalam buaian, sian dia tak dapat sekali meraikan birthday kakak. takpelah next time okay aliq.. lagi pun aliq tak leh makan kek lagi.

tu masing2 pegang anak dara masing2 dari kakak ipar, aku mak yang, andak dan anjang. achuma tak de lagi la...

maybe next year , itu pun kalau dai dapat baby girl ekekeke...

nak cerita sikit pasal semalam lah, sedih hati ibu sebab semalam dah start antar aliq ke rumah pengasuh. ibu chah huhu... s
seperti antar kakak surfina dulu la rasanya tapi yang ni lagi sedih sebab tahu dia ada nakal sikit :P

tapimemandangkan pengasuh nya ibu chah kata okay jer .. alhamdulillah biasalah baru2 lagi nak serasi.

No comments: