klik2

Sunday, January 16, 2011

2011

salam blogger semua, ini post aku  pertama aku dalam tahun 2011, huhu sangat bz hingga tak sempat nak update blog aku ni.
banyak tension untuk tahun ni sebab jadual bakal berubah-ubah, kejap kena ajar tahun 2, kejap kena ajar pra oh mana satu kena ajar ni, tak fokus... macam ner ngan pengurus penempatan ni, nak kena salahkan sapa, pentadbiran sekolah ataupun pengurusan bahagian penempatan guru di ppd. SABAR jelah. mangsanya ialah anak2 murid, guru tak fokus, guru tak de nafsu nak ngajar, anak2 murid yang jadi mangsa...

dah malas nak celoteh bab penempatan guru ni, nak cerita pasal ada orang naik pangkat. tahniah kepada cikgu2 yang dah dapat naik pangkat, kat sekolah aku adalah sorang, alhamdulillah seronok bila rakan sejawat dinaikkan pangkat, memang dah lama dah sepatutnya dia naik pangkat, tapi tahun lepas guru2 muda dah dilantik untuk kenaikan pangkat, kak chah dah jadi GPK koku...dah kehilangan sorang guru bm yang berkaliber di sekolah aku tu...

y dah dapat madu baru, laptop lama dah masuk wad dan tak kuar2, so dia mintak madu yang baru untuk digantikan, alamak ada pulak boleh mintak2 madu ni, tak pelah madu laptop tak pe, kalau madu lain ha tahulah akibatnyer...hehehe

1 comment:

Cikidong said...

ingatkan p mana la....