klik2

Saturday, July 12, 2008

gian

dah lama menyepikan diri (baru seminggu beb)...benda bila dah gian ni susah..pegang itu tak jadi pegang ini tak jadi jugak...gian ngan benda satu ni..hari ni baru jek balik dari penilaian tahap profiensi (ptp)..semua gara2 abang hishammudin tulah...ptp ni kiranya cam muet lah...ikutkan hati malas nak gi..tapi mmm niat untuk menuntut ilmu dan meningkatkan jurus yang dah lama tidak digunakan...(sebenarnya sikit jek jurus yang ada)
hari ni masing2 menggunakan aura sendiri yang masing2 tidak tahu menggunakan...ctf, si yus ngan asrul, aku..buat kelakar jek....tapi semuanya berjalan dengan lancar...alhamdulillah...

minggu lepas gi karnival anti dadah...enjoy ...layan along mengaler...dia asyik tengok orang jek...aduhai rupanya macam ni anak aku sorang ni...tapi bolehlah along...yang penting penyertaan tu
along ni kena bagi motivate baru dia ade semangat nak buat..kalau tak eee..ibu geram jek..boleh tahan jugak ler along mengaler ni..bleh dapat hadiah tak ni along..kwang3xposing boleh harap lah along ni...
dah siap habis mengaler..gi tengok pameran dadah..huhu...mak yang dia mantain jek..gambar curik2 ni...ade ke nak suh orang tgk pameran tapi kena tanggal kasut..mana leh jadi..tak mesra pelanggan betulllah.....mmm...masa tengah terjenguk2 tu , mamat yang jaga boost tu kata masuk lah....kitaorang buat tak tahu jek...malas nak tanggal kasut takut hilang..last2 untuk kitaorang dia tanggalkan sticker "sila tanggal kasut"..hehehe..leh lah mak yang , along ngan aku masuk..so dapatlah gambar curik..hehehe...bro tu kata ...lepas ni tak leh carik makanlah kitaorang..alah ambik pic sikit pun dah tak leh carik makan..ulat dalam batu pun hidup tau..huhu...sempat jugak snap yang ni......tulah guru pun ade jugak yang gian dadah...sib baik tak gian dada...oppss...hehe..kawan kepada kawan aku ade kata..kat sekolah lama dia tu ade kawan dia gian dadah ni...tapi tak leh dibuang kerja..sebab tak de kes mahkamah..mmm..cam ner ya...orang cakap dadah ni sedap...cam ne sedap dia tu rrr...
jeng jeng jeng....ni dia...last sekali snap sebelum balik..sebelum tu sempat borak ngan juruletih netball masa aku yr 6..sir shiekh harith (dah cerai masalah confius identiti)..masak aku kalu dia tahu ni......hehe..gambar YB tempat aku..selang beberapa umah jek dari rumah ku...dulu masa kecik2 pernah tak aku gaduh ngan dia rrr...tak ingat...oh dulu aku tak kawan ngan dak lelaki..budak laki main ganas2...aku main pondok2 jek..puas main pondok2..panjat pokok mangga...hehe..leh tahan jugak aku ni memanjat...mmm..kalau mr.y tahu aku cam ni tentu dia pinang aku lebih awalkan mr. y kan kan...hehehe...
*****
Aku dan nafasku
Merindukanmu
Dan ku tahu pasti
Kau menemani

kamu sentiasa dihatiku..

4 comments:

CINTA suci abadi said...

Bila hilang sepi gian pula...tapi gian YM lagi teruk...nak nak bila tak dapat chat dgn seorang yg dia gian

LOVE is forever.. said...

ye ahhhhhhhh....

crockfina said...
This comment has been removed by the author.
crockfina said...

hahahahaha............ leh jadi photojournalist nih, set gambar dengan cerita sekali..keep it up.....siap ada tag D40 lagi kalau D300 mau orang yang tegur tak leh cari makan tu nangis terus...hehehehe