klik2

Thursday, July 24, 2008

a man without love

..penat hari ni..capet banget... 2 hari terkejar2 gi ppd rompin untuk kursus ictl yr 4...dapat mendalamkan jurus-jurus baru..mind management n sound forge..boleh rrr..untuk diembedkan pulak kepada setiap anak didik aku..mmm..harap mereka dapat mendalami ilmu yang baru ini...cikgu dia pun tak mahir lagi..sib baik driver dah balik..so boleh adekan kerahan tenaga..jadi driver seumur hidup untuk cik fina ni.....hehehe..


tiada ceri dari turkmenistan..yang ade gadget dari bangkok jek..kasih mr.y..kerana pulangkan balik barang yang kamu rosakkan dulu...muah..


I can remember when we walked together
Sharing a love I thought would last forever
Moonlight to show the way so we can follow
Waiting inside her eyes was my tomorrow
Then somethin' changed her mind, her kisses told me
I had no lovin' arms to hold me

Every day I wake up, then I start to break up
Lonely is a man without love
Every day I start out, then I cry my heart out
Lonely is a man without love

Every day I wake up, then I start to break up
Knowing that it's cloudy above
Every day I start out, then I cry my heart out
Lonely is a man without love

I cannot face this world that's fallen down on me
So, if you see my girl please send her home to me
Tell her about my heart that's slowly dying
Say I can't stop myself from crying

Every day I wake up, then I start to break up
Lonely is a man without love
Every day I start out, then I cry my heart out
Lonely is a man without love

Every day I wake up, then I start to break up
Knowing that it's cloudy above
Every day I start out, then I cry my heart out
Lonely is a man without love

Every day I wake up, then I start to break up
Lonely is a man without love
Every day I start out, then I cry my heart out
Lonely is a man without love


untuk yang selalu dekat di hati...dan untuk org mati yang nak bunuh diri...sayangi insan yang menyayangi dirimu.enjoy this song.

6 comments:

ZAMZ said...

apsal utk org mati yg nak bunuh diri ek...kan dah mati hehe

CINTA suci abadi said...

nasib baik lah diri ini tak jadi 'man without love' ...syukur alhamdulillah...kalau tidak siksanya kena duduk termenung setiap pagi di atas tangga di depan pintu mengenangkan nasib...
" apo kono eh jang" terdengar jeritan ibu dari dapur...itu yang akan terdengar setiap kali dudk di atas tangga...oh rumah sebegitu dah tak ada laii...

Kalau lah dia tahu dia masih ada cinta suci abadi kan ke bagus...Cinta Illahi !

CINTA suci abadi said...

nasib baik lah diri ini tak jadi 'man without love' ...syukur alhamdulillah...kalau tidak siksanya kena duduk termenung setiap pagi di atas tangga di depan pintu mengenangkan nasib...
" apo kono eh jang" terdengar jeritan ibu dari dapur...itu yang akan terdengar setiap kali dudk di atas tangga...oh rumah sebegitu dah tak ada laii...

Kalau lah dia tahu dia masih ada cinta suci abadi kan ke bagus...Cinta Illahi !

shahbandarmalakat said...

nasib baik lah atuk man ada cintanya ia itu Wan Je yg tak ada tolak bandingnya..macam Shah Jehan Muntaz...remember macam mana Atuk man buat rumah untuk nya masa dia masih hidup segar bugar?...tak macam shah Jehan ..cinta nya terliwat..oh terlawat terlewat sorry... dah Mati Muntaz baru dia buat Taj Mahal...mahal pula tu ?Cinta siapa yg hebat?...tahu lah cinta "love is forever" lagi hebat...cinta yang sekejap bertemu bermadu kasih ..lepas tu berjauhan..rindu rinduan lagi hebat...kirim cherry...lagi hebat

LOVE is forever.. said...

zam..fina baca blog org mati dia nak bunuh diri..sian heartbroken.

CSA...cinta Ilahi cinta abadi... cinta untuk selamanya..

dato shah...dapat gak pangkat dato ni...hehe...atuk man cinta rokok jek...:p.....ok

aku yang dah mati said...

orang mati dah bangun dah-bangun sikit la