klik2

Saturday, June 19, 2010

8.5kg


mmm iman sekarang dah masuk 7 bulan ..hari tu gi timbang dan gi cucuk 6 bulan , lewat cucuk sebab klinik dah kehabisan ubat wah gitu pulak dah, dah buat appoiment tapi ubat tak de..nurse tak check ke..hehehe :)

bawak si abg qoid sekali timbang jek...oklah tu, hari ni pulak si qoid demam panas..huhu time mr. y tak ada anak demam lah pulak ..aduhai tak menahan..cuti sekolah pun dah nak habis dah start sibuklah pulak next week..

iman semakin hari semakin aktif..hehe seronok tengok perkembangan iman ni, comel dan montel tak sabar nak tengok dia berjalan pulak..hehehehe


2 comments:

Amanda Sabariah Shamsuri said...

comel3! tp x lwn adik kaq..ekekeke

love is forever said...

hehe, u pun comel