klik2

Saturday, June 26, 2010

A famosa, Melaka



...bosan kerana perancangan untuk ke Ayer Hitam tidak menjadi, jadi aku uploadlah gambar pergi ke A Famosa Melaka cuti Wesak baru-baru ni....huhuhu
Kawasannya sangat luas, ada pohon2 untuk berteduh, ada time2 dia berombak wah seronok sangat suailah nak bawak family datang berkunjung.
hehe jalan yang kitaorang lalu ni, permulaan perjalanan ok jek, sampai satu simpang lagi dah sesat baru, kalau ikutkan perjalanan tak lah jauh sangat dari umah aku...excited sangat nak pergi.
seronok diaorang ni mandi air...qoid, uncle joe, ijlal, adam , pak long, uncle J , dinie dan naufal...pucat2 semua jari marinya.
memang cantik tempat ni, waktu ni tiket masuk rm 40 ringgit seorang, tapi lepas mandi ada disediakan makanan dan air, tiket jangan hilanglah ye. Boya pun ada sewa boya rm 20, nanti dia pulangkan deposit rm 10 bila pulangkan boya, yang penting boya jangan hilang hehe..:)

tokbak dan tok man bersama iman tak lepaskan peluang, cuma dapat tengok air jelah ..huhu..
iman waktu ni baik lah tu, tak meragam dan sebagainya...yang ruginya akulah tak dapat nak mandi jugak huhuhu...
nanti kalau ada waktu free leh rr datang balik dan mandi sepuas, puasnya...

5 comments:

Zamz said...

bestnya main air

love is forever said...

best jugak..:)

Amanda Sabariah Shamsuri said...

waaa.tringt plak kenangan time ni.

love is forever said...

kenangan apa tu manda, kenangan ngan cowok ke?

Mommy Pinky said...

Bestnya main air :)