klik2

Thursday, July 22, 2010

berfoya2 dan pemantauan

...sedang jiwa aku bergelombang nak berfoya2 , bersuka-suka tapi dalam waktu yang sama jantung aku berdegup kencang mengenangkan pemantauan literasi dan numerasi pada 27-29 julai ni ..aarrgghhh nak enjoy tapi tak berapa boleh nak enjoy sangat sebab fikiran asyik teringatkan pasal pemautauan..aduhai nasib nasib....

data2 semua dah lengkap cuma masih belum dikemaskini saja..borang2 semua dah diisi cuma masih belum sempurna untuk dilihat dengan cantik, masih perlu dimurnikan apa yang patut..setakat nak tengok data dan borang2 tak apa lagi..ni dia nak nengok kita mengajarlah pulak...huhuhu tension tension...kenapalah perlu macam tu yek..sebenarnya bukan tak biasa kena observe nih. cuma tak senang diperhatikan..biasa relax jer mengajar..dah ada orang tengok jadi kekok lah pulak..

..apa2 pun esok nak jemput mr.y balik.., turun kat klia dan pick up him kat pilah je lor..kalau jadi jemput..miss u so much ..:)

1 comment:

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ bila observe biasanya cikgu2 akan bizi sediakan itu dan ini.. hihi =P

selamat ber-pemantauan.. err..