klik2

Sunday, July 18, 2010

sebelum tido

...sebelum tido rasa ingin menaip pulak, baru jek habiskan kerja sekolah aku yang sepatutnya aku siapkan sebelum jumaat hari tu..alhamdulillah berjaya jugak akhirnya..esok lusa mungkin ada pulak pemantauan literasi ..aduhai cam tulah kerja..setiap pekerjaan ada pemantauan...maklumlah untuk meningkat kualiti.

pejam celik, pejam celik dah 1 dekad berkhidmat dengan kementerian pendidikan ni..semoga aku terus success dalam bidang yang aku kerjakan ni, maklumlah kalau boleh pekerjaan yang kita lakukan tu dapat juga kita bekalkan untuk ke akhirat, insya Allah semuanya bergantung pada niat kita...u r what u thinking right! Go fina..oh dah lama tak guna nama tu welcome back hahahaha.

hehe tak sabar rasanya tunggu hujung minggu ni, kekasih hati balik dan nak gi family day kat cherating bayview..lalalala...berfoya-foyalah pulak.

3 comments:

Mario said...

selamat berfoya-foya...ekeke

love is forever said...

thanks .. da lama tak berfoya-foya nih hahaha

ieQa sWetLuv said...

bestnye dapat berpoya2..sob3 =(