klik2

Friday, September 17, 2010

1 hari di hari raya


aaaa... gatal lah ibu..



iman yang agak kebosanan.

sebab macam bosan jek, aku ajak y gi jejalan ke pekan bahau, ini photo hari raya pertama hehehe...tengok rumah baru kat bahau, insya Allah akhir bulan ni dapat kunci hehehe..seronok.

hari ni sekolah dah start, tadi ada majlis restu kat sekolah untuk budak upsr, tapi tak delah photo untuk majlis restu, sebab tak bawak kamera, budak kelas aku yang datang ke sekolah hari ni cum 8 orang daripada 17 hehehehe..

esok hari tak tahu lagi, mungkin 3 orang je kot..mmm , murid 2 dalam mood cuti sekolah dan raya, macam mana bebudak nak duduki upsr ni...semoga mereka sukses!

salam jumaat untuk semua.




2 comments:

Cikidong said...

comel!! nak pinjam!!!!

love is forever said...

terima kasih, pinjam nak bawak gi mana?