klik2

Monday, September 20, 2010

malware detected

..hehehe beberapa blog yang aku bukak kebelakangan ni selalu keluar ini MALWARE DETECT...huhu apa kejadahnya, gerun pun ada hehehehehe...cik GOOGLE leh jawabkan ke...:P

Apapun persediaan untuk membuat scanning pada komputer menggunakan software anti-malware amatlah digalakkan.

sekolah sekolah, esok murid-murid dah nak berperang dah ..try your best!

7 comments:

sonata anak kancil said...

selamat maju jaya anak2 cikgu ....

Amanda Sabariah Shamsuri said...

eh sama la kitaaa..ada malware detected..

Pencacai Alim said...

apa tuh? virus ka?

love is forever said...

malware jek..kena cari anti malware lah hehe

Zamz said...

samalah kenapa ntah cam ada problem je

love is forever said...
This comment has been removed by the author.
love is forever said...

problem dengan iklan innity berjangkit ke blog2 yang ada link dengannyer..huhu