klik2

Friday, May 9, 2008

lulus

alhamdulillah...5 tahun tunggu tanpa usaha...hehehe..adalah usaha sikit2 tak banyak macam orang lain, akhirnya lulus jugak..syukur pada Allah...Kak T akhirnya..dah saat2akhir dah nak dihapuskan kita lulus pulak..mm rezeki anak2kan...yang penting lulus dan naik gred..lepas ni kalau ptk tak dimansuhkan kita belajar lak..huhu..semua orang dah ade degree ni..tak kan kita nak dapat degree percuma pulak..( kalau dapat pun ok gak)...tapi yang penting usaha..walaupun tak baca buku yang penting ada usaha nak gi dewan jawab soalan ptk dalam keadaan yang saratkan...ramai pulak tahun ni yang mengandung..i'm the first..then follow by 4 the other mama...wahhhhhh...lepas sorang sorang ikut turn..jadilah mama yang bijak dan rajin tahun nie...hardcore pun pompuan..so tahun ni masya Allah banyak kerja ler...sib baik dapat cuti 2 bulan..dapat rest sikitkan..naik ni leh pening kepala lah pulak...itu nak ini nak...siap ngan presentation lak..setakat present guna mulut oklah ..ni kena pakai p/point ler..aduhai..nak graf, nak statistik..wahhh.redah jer..

hari ni ctf lak nak fail sulit tu..huhu..sebelum cutikan aku dah bereskan semuanya..kalau tak ade orang ambik mesti kat situ..kalau ade tangan gatal yang ambik memang ler tak ade...aisyeman...cari guna apa ni sayang...kalau guna gprs gerentilah tak jumpa..hehehehe...

hari ni atuk abs tak menulis ..hari jumaat relax kot..atau kuar jalan2 ngan wan..tak on9 pun...atau pun atuk abs gi wat physio...mm mudah-mudahan Allah permudahkan urusannya..Insya Allah..atuk abs pengamal hakikat yang kuat..

mr.y misssssss u so much..aqay dah makin putih dan kuat nyusu...hehehe..kangan banget deh mau ketemu kamu..cepatan pulang..tinggalkan aja urusan kamu itu.....to be continue...

3 comments:

shahbandarmalakat said...

Tak terlambat untuk ucap tahniah.maaf baru hari ini tersedar

LOVE is forever.. said...

hehe

LOVE is forever.. said...
This comment has been removed by the author.