klik2

Saturday, May 17, 2008

selamat hari guru

...semalam hari guru...dapat banyak gak sms...thanks frenz..bukan senang nak memanusiakan manusia ni....responsibility kena ada,kena kuat..kena gagah..Insya Allah..
dah rindu kat budak2 ni..hai menakal lah ngan cikgu baru tu..lepas ni tr.liyana naik..siap ler...syok ye 2 bulan di manjakan...budak2 tu tak sabar dah nak jumpa liyana..tr.liyana lambat lagi ke naik sekolah..hehehe..semalam waktu kak ayu datang bagi hadiah yang bebudak kirim kat aku..wah terlebih sudah....sabar ye dah tak lama dah....

2 comments:

shahbandarmalakat said...

Selamat hari guru. kalau tahu alamat boleh hantar home made chocolate dari Ganu.

Teringat Miss Rihana Hamid satu masa dulu mengajar form one tahun 1961 di SS KT...agak umurnya 70 tahun sekarang?

LOVE is forever.. said...

makasih ..tentu sedap chocolate buat sendirikan...

teringat cikgu bi..tan siew geok..jurulatih bola jaring.