klik2

Sunday, September 28, 2008

hujung ramadhan


Selamat Hari Raya Aidilfitri
mohon ampun dan maaf jika terkasar bahasa dan perkataan....hehehe...kepada semua rakan2 blogger yang sudi bertandang ke teratak buruk nih...
kasih kat suki n akira dan wanfadillah sebab bagi kad raya...tak balas pun kad raya korang..tahun depan pn.fina balas yek..itu pun kalau ingat.
special untuk datuk shahbandar n cinta suci abadi, semoga ceria dan sempurna menyambut syawal yang bakal menjelma...insya allah.


4 comments:

CINTA suci abadi said...

Salam sejahtera...selamat hari raya ..semuga Allah sentiasa merahmatkan Puan dan sentiasa selalu dalam jagaannya berterusan...dan dalam mencari cinta 'love is forever' akan ketemukannya cinta kekal abadi yang tidak ada cinta lain yang dapat menyamainya...cinta Illahi ,cinta dari Pencipta itu sendiri...Amin

shahbandarmalakat said...

Assalamualaikum...Selamat Berhariraya...maaf zahir & batin....Semuga Allah sentiasa merahmatkan puan sekeluarga. Kais lah kerana atas ingata tulus iklas tu...Sama sama lah kita mensyukuri nikamatNya yang tak putus putus...dan berdoalah semuga kita di masukkan di kalangan yang sedikit iaitu hamba hamba yang sentiasa mensyukuri Nikmatnya...hanya sedikit...dan mereka inilah hamba pilihan Allah nanti ...insyaalah

love is forever said...

cinta suci abadi: selamat hari raya maaf aidilfitri..semoga fina dapat cinta Ilahi, begitu jugak ngan CSA..insya Allah.

Datuk Shah : selamat hari raya, duit raya tak de yek heheheh...semoga datuk jugak jadi hamba pilihan Allah.... Insya Allah.

SlumbeRaja said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin dari http://slumberaja.blogspot.com! :D & Happy Holiday to Non-Muslims! :)