klik2

Saturday, October 16, 2010

frusted

.....ketuk ketuk, kini nak ketuk lagi..bila tension ketuk bila frusted ketuk..eh eh ada orang nak kena ketuk ke? wakakakaka...garangnyer makcik fina!
sejak y balik hari ni baru ada masa nak mengetuk, itu pun baru je balik daripada bahau melawat mak mertua dan mengambil kunci rumah baru ( rumah y ) di desa putera bahau.

apa pasal frusted?
sebabnya tak dapat gi KL guna tambang free...hehehe, kenapa nak free duit dah tak de ke? tak boleh ke nak berjimat2. bukan senang dapat free gi KL ni....mmm sebenarnyer dah lama tak gi rombongan sekolah dengan budak2 sekolah, sebab asyik mengandung beranak mengandung beranak :)...so ingat tahun ni dapat bersama-sama bebudak enjoy rombongan ke KL tapi tak berkesampaian jugak huhuh..maka patahlah hati... ku harap janjimu tetap, tapi ada perubahan tarikh lah pulah..patahlah di tengah jalan....sebab tarikh yang di tunda tu aku pulak kena gi kursus linus tahun 2 kat rbr ( rompin beach resort )...oh hancur hati ku di dalam nestapa, mengenangkan nasib, mengenangkan nasib diriku yang malang ...layannnnnn.



p/s syok nak gi kursus!

2 comments:

Pencacai Alim said...

ketuk jgn tak ketuk

Pak Shake said...

Satu kali hon pendek sudah memadai untuk Satay Kajang percuma.... amacam ?