klik2

Thursday, August 28, 2008

kenapa?

kenapa aku lepaskan kemarahan pada orang lain
dan begitu jugak dia
kenapa dia nak marah orang lain
tapi dia marah semua orang lain yang tak
BERKENAAN
tension
emo
ngantukkk
muka dah ketat


dia ni

dah lama tak bawak aku terbang nengok2 bintang malam
aarrgghh
rindu!
dua tiga hari nih tak dapat chat ngan cinta hati, cam apa jek line kat sana, ke line kat sini yang cam siut...
mmm..dapat dengar suara masa nak tdo jadi rrr...
dan dua tiga hari nih jugak sibuk ngan bendera kat sekolah, muntah hijau dah nie...
oh fina kerja tak ikhlas yer...
kerja syoronok tapi wat kerja dia dah tu kena marah pulak sapa tak hot...
kambing hitam pun pandai marah...
esok berarak keliling sekolah yeah!
dua hari gak siapnyer...dah tu jenuh cikgu lak kena touch up.
rrr ngantuk..esok nak berarak yesssssss...merdeka!merdeka!

4 comments:

shahbandarmalakat said...

MERDEKA!MERDEKA!MERDEKA! kali pertama mendengar waktu tu berumur 7 tahun darjah satu....tiada siapa boleh menandingi Tunku Abd Rahman dalam meneriakkannya....hanya orang duduk dalam era penjajahan sebenarnya dapat menghayati erti laungan itu...Selamat bercuti

love is forever said...

rrrr...Datuk Shah..sapa kata!! jelessss...kitaorg yg lahir selepas merdeka ni pun rasa dan jugak menghayatinye...rrr..selamat bercuti untuk Datuk gak :)

zamz said...

emm experience sebelum merdeka maybe lain dgn org yg takde experience kan..maybe diorang lebih menghargai

love is forever said...

mmm iya insaf...ramai yang mati untuk kemerdekaan nih...
sekarang nih ramai gak yang mati..rempit...mmm...