klik2

Saturday, August 23, 2008

tiada bintang



mentari pagi mr.y snap lepas antar gi school
miss u so much mi amor...muah


Tiada BINTANG
Dapat menerangkan hati yang telah dicelah
Bagaiku lumpuh tak mampu berdiri
Aku tetap begini
Takkan berubah kerna aku tetap aku
Dan lalu rindumu bukanlah aku

Guna hati, akal dan fikiranmu
Berbeza
Kau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu

Apakah aku
Hanya boneka yang sering engkau mainkan
Yang dikawal oleh jari-jarimu
Ku punya hati dan perasaan
Pernahkah engkau fikirkan
Cukup cukuplah oh cukuplah

Tak faham tak tahan
Sabarku tak tertahan
Melayan sikapmu PERAWAN
Berbeza-berbeza
Kau dan aku berbeza
Kita memang tak serupa
Bebaskan bebaskan
Ku ingin dilepaskan
Kita tidak sehaluan
Cukuplah sudahlah
Sampai di sini saja
Hubungan kita berdua
Hoa… hoa…. hoa…..

death note : laguku untukmu 'gb' ku..
ambik mood nak naik sekolah dah nih
muahahaha...
tdo rrr fina....

6 comments:

shahbandarmalakat said...

matahari...Nur Allah yang nyata....semua dapat melihat dan menikmatinya...sumber tenaga untuk semesta alam...tanpanya dunia kaku dan beku gelap gulita...Bila terpancar Nur ini dah tentu bintang pun hilang...

NUr yang satu lagi...Nur yang terpancar di hati...nur imam...bukan untuk semua alam...hanya untuk orang tertentu...syukurlah siapa yang telah di anugerahkan...

CINTA suci abadi said...

Hamba setuju tu Datuk Shahbandar...Nur Matahari terpancar hilang semua bintang...Umpamaan hampir serupa kata kata AlHikam:

41) Ya Tuhan yang tegak (berkuasa) dengan sifat RahmanNya di atas Arasy, sehingga arasy itu lenyap dalam rahmannya Allah, sebagaimana alam alam yang lain lenyap dalam arasyullah. Engkau yang telah menghapuskan (melenyapkan) alam dengan alam, dan melenyapkan arasy dengan kepungan nur yang meliputinya dari sifat rahmannya Allah

42) Ya Tuhan yang telah berdinding dibalik pagar kemulianNya, sehingga tidak dapat dicapai oleh pandangan mata.Ya Tuhan, yang telah menjelma dalam kesempurnaan keindahanNya, sehingga nyata bukti kebesaranNya dalam hati dan perasaan.Ya Tuhan, bagaimana Engkau akan tersembunyi padahal Engkau yang sangat zahir (terang), dan bagaimana Engkau akan ghaib, padahal Engkau lah pengawas yang tetap hadir. Semoga Allah yang memberi tufik, dan kaepadaNyalah aku berharap bantuan pertolongan….Amin

love is forever said...

Datuk Shah
dapat ke nur mentari menghapuskan rinduku padanya...untungnya sapa yang dapat nur iman tu...mmm.

CSA: alamak, terbit mentari hilanglah bintang ku puja...:P
sib baik tak puja bintang

kasih rr both of u memgingatkanku pada yang SATU.

rahmahmokhtaruddin said...

cantik gambar tu, subhanallah..
dah lame x amek gambar pemndgn camtu..

intan zura said...

amboi fina
siap menyanyi2 ye
hati berbunga riang ye..

love is forever said...

cik mah: mmm..cantikkan..cam mana ya indahnya syurga...

cik intan past ni tukar nama pn.intan, mmm itu lagu buang karen tuh...ke cik intan yg hati berbunga2..ehem.