klik2

Friday, August 8, 2008

nekad

...hari ni aku ngan usema wat jahat.., nape yek aku leh wat cam tu..gb dah pesan jgn kuar office hour..tapi aku ngan usema kuar gak...usema dapat call ctf suh pergi umah dia pagi hari..tapi tak dapat pergi..so lepas rehat curik2 kuar...baik punyer....enjin keta aku satu kawasan sekolah leh dengar...NEKAD...buat jahat nekad..buat baik tak nekad pun...arrrgghhh..aku takut ctf meroyan kat umah. ini cerita aku tak bagi tahu mr.y....kalau dia tahu mati aku....
...malam ni date ngan ahmad qoid...

8 comments:

crockfina said...

mcm mn dah mati lom? Mr.Y tak bagi tau ya, kat blog bagi tau ya.... ptt pun...hehehehehe

intan zura said...

cikgu ek?

LOVE is forever.. said...

bro crock...hehe buat masa nih tak mati lagi rrr..

intan..cikgu ya..

simanis said...

hehehe... buat jahat jgn sekali.. buat bnyk kali....uiks..nak date gak ngn ahmad qoid jugak bole x cik fina?...

LOVE is forever.. said...

oits simanis yang manis....tu rr..syok lak buat jahat..eh nak date ngan ahmad qoid jugak ke...jeles...

ZAMZ said...

ni haa Mr Y dtg hehehe

aku yang dah mati said...

cik fina-cepatlah, apa lagi aktiviti "jahat" cik fina. mesti ada lagi kan. heh

LOVE is forever.. said...

zamz:hehehe..

orgmati:heh!