klik2

Wednesday, August 6, 2008

s.o.w.t



mmm cam biasalah..hari Rabu mesti ade kmk...kursus makan kenyang..ikut gb lah..kalau ade duit lebih leh rr ade makan kalau tak de dia buat tak tahu jek...kmk ni kualiti mutu kerja..sapa cita2 nak jadi cikgu prepare rrr...kmk biasanya gb yang bagi info..pastu habis kmk kena lak masuk ldp..latihan dalam perkhidmatan..sekurang2nya 7 credit hours kena gi...gilerrrr...

sebulan dua ni asyik bertukar-tukar kelas jek..naik pening dan loya dah ngan schedule aku kebelakangan ni...bosan...sifat manusia tak pernah puas..baik jadi mutant...hepy jek main bunuh2 cam liz ngan boy...terasa lak aku cam liz..hebat leh main2 ngan api, kawan ngan budak neraka..eee seram gak...mmm cam kawan ngan org mati...eee..takut...
syok gak orang nak kawin ni cam intan dah prepare cam2 untuk kawin..hope uols bahagia.

...ctf, alhamdulillah akhirnya dapat jugak ape yang ko idam2kan..a baby girl...rrr buat aku jeles ngan ko. Allah itu maha adil kan..dia uji ko ngan suami yang macam tu..pastu Allah ubatkan hati ko dengan baby yang baru ko dapat tu..yelah sebelum ni 2 orang putera..dapat princes rrr....jeles2..termakbul jugak doa ko yek..dapat aku makan pulut kuning hari jumaat ni..senyum kenyang lagi rrr...Allah tu nak uji kita macam2 cara...ikut tahap keimanan kita...rrr...tolonglah...pesan2 antara satu sama lain. tetiba jek aku rindu si manis....
...mr.y ...mmm..rindu tak?
teman sejiwa...cari di bintang...

I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with everyday
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
Thats why i need you to hear

I've found a resaon for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is You.

2 comments:

simanis said...

"Kadang2 Allah sembunyikan matahari..Dia datangkan petir dan kilat..kita menangis dan tertanya-tanya,kemana hilangnya sinar.. Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi.."

cik fina sayang...miss u too..mmg LOVE is forever...

LOVE is forever.. said...

hehehe...simanis yang manis...